Over ZitZo

ZitZo stoelmassage

ZitZo Stoelmassage richt zich met name op stoelmassage bij bedrijven.

Tevens heeft ZitZo een eigen opleiding voor stoelmasseurs zodat zij voldoen aan de kwaliteitseisen die ZitZo aan haar masseurs stelt.

Ina Oosterlee is de eigenaar van ZitZo stoelmassage

Ik ben Ina Oosterlee. Ik ben sinds 2007 professioneel masseur. In de yogalessen die ik toen volgde was het geven en ontvangen van massages een onderdeel. Hierdoor was mijn belangstelling voor massage gewekt en ben ik een professionele opleiding voor Shiatsu therapeut gaan volgen bij Qing Bai. Na deze opleiding ben ik als masseur aan de slag gegaan. Het geven van stoelmassages had al snel mijn interesse. Het is een laagdrempelige manier van masseren die overal (en bijna bij iedereen) toegepast kan worden. Inmiddels maak ik bij de stoelmassages gebruik van verschillende massagetechnieken die ik in de loop der tijd tijdens bijscholingscursussen heb geleerd. Ook heb ik mij bijgeschoold tot zwangerschapsyoga- en Do-in docent.

De coronacrisis heb ik aangegrepen om het roer om te gooien voor een sabbatical. Ik heb alles verkocht en ben ik op reis gegaan. Ik heb wat van de wereld gezien, maar uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat ik hier in de Nederland hoor, bij mijn kinderen, kleinkinderen de rest van mijn familie en natuurlijk mijn vriendenkring.

Dat heeft gemaakt dat ik mij hier opnieuw gesetteld heb en weer aan de slag ga met dat wat ik het liefste doe; stoelmassages bij bedrijven, massages bij mij thuis of op locatie voor particulieren.

Daarnaast geef ik yoga- en Do-in lessen. Die lessen geef ik bij “Elke dag yoga”, waar ik een aantal lessen geef op de donderdagen in de prachtige yogastudio van Ruud Boone op de Lemelerberg hier in Alphen aan den Rijn.

Ik vind het fijn wanneer ik merk dat de massages en lessen mensen helpen om zich beter te voelen en hoop daarmee een bijdrage te leveren aan een gezondere samenleving.

Ons team

ZitZo kan beschikken over meerdere stoelmasseurs die op de werkplek of bij evenementen ingezet kunnen worden.

Thera Rooth

Mijn credo: “Samen werken aan natuurlijke balans!”

Mijn hart ligt bij het helpen van mensen om dichter bij hun kern te komen, op welke manier dan ook. Stoelmassage is echt een prachtige tool om op een laagdrempelige manier ontspanning te bieden, dat rustpuntje op een hectische werkdag om even uit het hoofd weer in je lijf te zakken. 

Aanbevelingen

Altijd resultaat

Als ik last van mijn nek heb ga ik naar Ina en dan weet ik dat ze me van mijn klachten verlost. Haar behandelingen hebben altijd resultaat. Daarnaast geeft ze

Adrie

Verlichting en rust

Een stoelmassage van Ina betekent weer opgeladen je dag tegemoet gaan. Door haar aandacht en focus, is haar massage altijd aangepast op wat jij op dat moment nodig hebt. Een

Linda Thoen (voormalig medewerker van Bynder)

Vinger op de zere plek

 Jij bent mijn grote voorbeeld en mentor, stoelmassage geven heb ik van jou mogen leren. De fijne kneepjes, de grote verbanden, jij legt feilloos de vinger op de zere plek

Thera Rooth

Opdrachtgevers